Bizi sosyal medyalardan takip edin
ORDER NO SORGULA
ÜYE GİRİŞİ
SİPARİŞ TAKİP
FASON ÜRETİM
KURUMSAL
HAKKIMIZDA
SERTİFİKALARIMIZ
Aydınlatma Metni
Açık Rıza Metni
KVKK
KALİTE STANDARTLARIMIZ
LABORATUVAR & AR-GE
ÜRETİM
ÜRÜN ARA
ÜRÜNLER
BİTKİSEL KAPSÜLLER
BİTKİSEL EKSTRE ŞURUPLAR
BİTKİSEL ÇAYLAR
APİTERAPÖTİK ÜRÜNLER
AROMATİK & SOĞUK PRES YAĞLAR
AROMATİK SULAR
VİTAMİNLER
KAMPANYALAR
BİTKİ KÜTÜPHANESİ
BLOG
İLETİŞİM
Sepetinizde ürün bulunmamaktadır.
SEPETİ KAPAT
Sepetinizde ürün bulunmamaktadır.
ANA SAYFA
BİTKİ KÜTÜPHANESİ
Çakşırotu Kökü (Ferula Communis)
BİTKİ KÜTÜPHANESİ
Sarı Kantaron (Hypericum perforatum)
Kedi Otu (Valerian)
Melisa (Melissa Officinalis)
Mercanköşk (Origanum Majorana)
Anason (Pimpinella Anisum)
Alıç Yaprağı (Cragetus Monogyna)
At Kestanesi (Aesculus Hippocastanum)
Karahindiba (Taraxacum Officinale)
Mısır Püskülü (Zea Mays)
Aslankuyruğu (Leonurus Cardiaca)
Şahtere (Fumaria Officinalis)
Biberiye (Rosmarinus Officinalis)
Sarımsak (Allium Sativum)
Zencefil (Zingiber Officinale)
Isırgan (Urtica)
Çörek Otu (Nigella Sativa)
Zerdeçal (Curcuma Longa)
Devedikeni (Silybum Marianum)
Kibritotu (Lycopodium Clavatum)
Rezene (Foeniculum Vulgare)
Karamuk (Berberis Vulgaris)
Üzerlik (Paganum Harmala)
Atkuyruğu (Equisetum)
Kekik (Thymus)
Demirdikeni (Tribulus Terrestris)
Adaçayı (Salvia)
Hayıt (Agnus-Castus)
Civanperçemi (Achillea Millefolium)
Devedikeni Tohumu (Silybum Marianum)
Enginar Yaprağı (Cynara Scolymus)
Ardıç Meyvesi (Juniperus Communis L.)
Sinameki (Cassia Angustifolia)
Kereviz Tohumu (Fructus Apii)
Tere Tohumu (Lepidium Sativum)
Kore Ginsengi (Panax Ginseng)
Kişniş (Kisnerum)
Ud-i Hindi (Aquilaria Agallocha)
Tarçın (Cinnamomum Verum)
Kimyon (Cuminum Cyminum)
Çakşırotu Kökü (Ferula Communis)
Bal
Arı Sütü
Polen
Antep Fıstığı (Pistacia Vera)
Keçiboynuzu (Ceratonia Siliqua)
Havlıcan (Alpinia Officinarum)
Keten Tohumu (Linum Usitatissimum)
Badem (Prunus Dulcis)
Hardal Tohumu (Brassica Nigra)
Damla Sakızı (Pistacia Lentiscus)
Üzüm Çekirdeği (Rose Hips)
Çingülü (Hibiscus)
Yeşil Çay (Camellia Sinensis)
Mate Yaprağı (Ilex Paraguariensis)
Stevia (Stevia Rebaudiana)
Pelinotu (Artemisia Absinthium)
Salep (Orchis Mascula)
Alıç (Crataegus Sp.)
Yakı Otu (Herba Moxibustion)
Tıbbi Nane (Mentha Piperita)
Gül (Rosa)
Mersin (Myritus Communis)
Çakşırotu Kökü (Ferula Communis)
Çakşırotunun Faydaları
Çakşır otunun en çok bilinen faydası, vücutta afrodizyak etkisi yaratarak cinsel gücü artırıcı bir özellik göstermesi.
Bunun yanı sıra çakşır otu, kaslarda ve eklemlerde oluşan ağrıları dindiriyor.
Sinir sisteminin sağlıklı bir şekilde çalışmasına destek oluyor.
Vücudumuzdaki toksinleri, yani zararlı maddeleri vücuttan uzaklaştırıyor.
Bu özelliği sayesinde soğuk algınlığından tutun geçmek bilmeyen balgama kadar kış hastalıklarıyla ilgili birçok sorunu çözüyor.
Vücutta kan şekerini düşürücü bir etki yaratıyor, bu nedenle ölçülü tüketmek, aşırıya kaçmamak büyük önem taşıyor.
Vücuda sağladığı enerji sayesinde zindelik veriyor.
Hücrelerin kendilerini yenileme sürecini hızlandırıcı etkisiyle yaraların iyileşme sürecine katkısı olduğu biliniyor.
İştah açıcı bir etki oluşturduğundan özellikle kilo almak isteyip de alamayanlar tarafından değerlendiriliyor.
*
BİTKİ KÜTÜPHANESİ
Sarı Kantaron (Hypericum perforatum)
Kedi Otu (Valerian)
Melisa (Melissa Officinalis)
Mercanköşk (Origanum Majorana)
Anason (Pimpinella Anisum)
Alıç Yaprağı (Cragetus Monogyna)
At Kestanesi (Aesculus Hippocastanum)
Karahindiba (Taraxacum Officinale)
Mısır Püskülü (Zea Mays)
Aslankuyruğu (Leonurus Cardiaca)
Şahtere (Fumaria Officinalis)
Biberiye (Rosmarinus Officinalis)
Sarımsak (Allium Sativum)
Zencefil (Zingiber Officinale)
Isırgan (Urtica)
Çörek Otu (Nigella Sativa)
Zerdeçal (Curcuma Longa)
Devedikeni (Silybum Marianum)
Kibritotu (Lycopodium Clavatum)
Rezene (Foeniculum Vulgare)
Karamuk (Berberis Vulgaris)
Üzerlik (Paganum Harmala)
Atkuyruğu (Equisetum)
Kekik (Thymus)
Demirdikeni (Tribulus Terrestris)
Adaçayı (Salvia)
Hayıt (Agnus-Castus)
Civanperçemi (Achillea Millefolium)
Devedikeni Tohumu (Silybum Marianum)
Enginar Yaprağı (Cynara Scolymus)
Ardıç Meyvesi (Juniperus Communis L.)
Sinameki (Cassia Angustifolia)
Kereviz Tohumu (Fructus Apii)
Tere Tohumu (Lepidium Sativum)
Kore Ginsengi (Panax Ginseng)
Kişniş (Kisnerum)
Ud-i Hindi (Aquilaria Agallocha)
Tarçın (Cinnamomum Verum)
Kimyon (Cuminum Cyminum)
Çakşırotu Kökü (Ferula Communis)
Bal
Arı Sütü
Polen
Antep Fıstığı (Pistacia Vera)
Keçiboynuzu (Ceratonia Siliqua)
Havlıcan (Alpinia Officinarum)
Keten Tohumu (Linum Usitatissimum)
Badem (Prunus Dulcis)
Hardal Tohumu (Brassica Nigra)
Damla Sakızı (Pistacia Lentiscus)
Üzüm Çekirdeği (Rose Hips)
Çingülü (Hibiscus)
Yeşil Çay (Camellia Sinensis)
Mate Yaprağı (Ilex Paraguariensis)
Stevia (Stevia Rebaudiana)
Pelinotu (Artemisia Absinthium)
Salep (Orchis Mascula)
Alıç (Crataegus Sp.)
Yakı Otu (Herba Moxibustion)
Tıbbi Nane (Mentha Piperita)
Gül (Rosa)
Mersin (Myritus Communis)