Bizi sosyal medyalardan takip edin
ORDER NO SORGULA
ÜYE GİRİŞİ
SİPARİŞ TAKİP
FASON ÜRETİM
KURUMSAL
HAKKIMIZDA
SERTİFİKALARIMIZ
KALİTE STANDARTLARIMIZ
LABORATUVAR & AR-GE
ÜRETİM
ÜRÜN ARA
ÜRÜNLER
BİTKİSEL KAPSÜLLER
BİTKİSEL EKSTRE ŞURUPLAR
BİTKİSEL ÇAYLAR
APİTERAPÖTİK ÜRÜNLER
AROMATİK & SOĞUK PRES YAĞLAR
AROMATİK SULAR
VİTAMİNLER
KAMPANYALAR
BİTKİ KÜTÜPHANESİ
BLOG
İLETİŞİM
Sepetinizde ürün bulunmamaktadır.
SEPETİ KAPAT
Sepetinizde ürün bulunmamaktadır.
ANA SAYFA
BİTKİ KÜTÜPHANESİ
Ud-i Hindi (Aquilaria Agallocha)
BİTKİ KÜTÜPHANESİ
Sarı Kantaron (Hypericum perforatum)
Kedi Otu (Valerian)
Melisa (Melissa Officinalis)
Mercanköşk (Origanum Majorana)
Anason (Pimpinella Anisum)
Alıç Yaprağı (Cragetus Monogyna)
At Kestanesi (Aesculus Hippocastanum)
Karahindiba (Taraxacum Officinale)
Mısır Püskülü (Zea Mays)
Aslankuyruğu (Leonurus Cardiaca)
Şahtere (Fumaria Officinalis)
Biberiye (Rosmarinus Officinalis)
Sarımsak (Allium Sativum)
Zencefil (Zingiber Officinale)
Isırgan (Urtica)
Çörek Otu (Nigella Sativa)
Zerdeçal (Curcuma Longa)
Devedikeni (Silybum Marianum)
Kibritotu (Lycopodium Clavatum)
Rezene (Foeniculum Vulgare)
Karamuk (Berberis Vulgaris)
Üzerlik (Paganum Harmala)
Atkuyruğu (Equisetum)
Kekik (Thymus)
Demirdikeni (Tribulus Terrestris)
Adaçayı (Salvia)
Hayıt (Agnus-Castus)
Civanperçemi (Achillea Millefolium)
Devedikeni Tohumu (Silybum Marianum)
Enginar Yaprağı (Cynara Scolymus)
Ardıç Meyvesi (Juniperus Communis L.)
Sinameki (Cassia Angustifolia)
Kereviz Tohumu (Fructus Apii)
Tere Tohumu (Lepidium Sativum)
Kore Ginsengi (Panax Ginseng)
Kişniş (Kisnerum)
Ud-i Hindi (Aquilaria Agallocha)
Tarçın (Cinnamomum Verum)
Kimyon (Cuminum Cyminum)
Çakşırotu Kökü (Ferula Communis)
Bal
Arı Sütü
Polen
Antep Fıstığı (Pistacia Vera)
Keçiboynuzu (Ceratonia Siliqua)
Havlıcan (Alpinia Officinarum)
Keten Tohumu (Linum Usitatissimum)
Badem (Prunus Dulcis)
Hardal Tohumu (Brassica Nigra)
Damla Sakızı (Pistacia Lentiscus)
Üzüm Çekirdeği (Rose Hips)
Çingülü (Hibiscus)
Yeşil Çay (Camellia Sinensis)
Mate Yaprağı (Ilex Paraguariensis)
Stevia (Stevia Rebaudiana)
Pelinotu (Artemisia Absinthium)
Salep (Orchis Mascula)
Alıç (Crataegus Sp.)
Yakı Otu (Herba Moxibustion)
Tıbbi Nane (Mentha Piperita)
Gül (Rosa)
Mersin (Myritus Communis)
Ud-i Hindi (Aquilaria Agallocha)
Ud-i Hindinin Faydaları
Udi hindi tozu ve bal ile enfeksiyon günlerinde evinizde en iyi ve doğal antibiyotiği elde edebilirsiniz.
Mikropları atıcı özelliği vardır.
Boğaz ağrılarını gidermektedir. Boğaz yolunu yumuşatır.
Burun tıkanıklığı için etkili olmaktadır. Çocuklara ve yetişkinlere udi hindi ile burun damlası hazırlanıp uygulanabilir.
Bademcik iltihabı ve genel iltihaplanma söz konusu olduğunda udi hindi otu etkili olacaktır.
Balgam problemlerinde udi hindi tüketilerek solunum rahatlatılabilir.
Mide ağrısı yaşadığınız günlerde udi hindi, ağrı kesici olacaktır.
Hoş kokuya sahip olması nedeniyle ağız kokularını gidermektedir.
Vücut direncini güçlendirir. Hastalıklardan bedeni korur.
Vücut direncine olan etkisinden dolayı stresi de yok eder. Daha enerjili ve aktif olmanızı sağlar. Yorgunluğu giderir.
Kadın ve erkeklerde cinsel duyguları uyandırır.
Cildi yenileyici özelliğe sahiptir. Cilde maske olarak uygulandığında ölü derileri yok eder ve lekelerin giderilmesini sağlar.
Hafif yanık ve egzama için tercih edilen bir bitkidir.
*
BİTKİ KÜTÜPHANESİ
Sarı Kantaron (Hypericum perforatum)
Kedi Otu (Valerian)
Melisa (Melissa Officinalis)
Mercanköşk (Origanum Majorana)
Anason (Pimpinella Anisum)
Alıç Yaprağı (Cragetus Monogyna)
At Kestanesi (Aesculus Hippocastanum)
Karahindiba (Taraxacum Officinale)
Mısır Püskülü (Zea Mays)
Aslankuyruğu (Leonurus Cardiaca)
Şahtere (Fumaria Officinalis)
Biberiye (Rosmarinus Officinalis)
Sarımsak (Allium Sativum)
Zencefil (Zingiber Officinale)
Isırgan (Urtica)
Çörek Otu (Nigella Sativa)
Zerdeçal (Curcuma Longa)
Devedikeni (Silybum Marianum)
Kibritotu (Lycopodium Clavatum)
Rezene (Foeniculum Vulgare)
Karamuk (Berberis Vulgaris)
Üzerlik (Paganum Harmala)
Atkuyruğu (Equisetum)
Kekik (Thymus)
Demirdikeni (Tribulus Terrestris)
Adaçayı (Salvia)
Hayıt (Agnus-Castus)
Civanperçemi (Achillea Millefolium)
Devedikeni Tohumu (Silybum Marianum)
Enginar Yaprağı (Cynara Scolymus)
Ardıç Meyvesi (Juniperus Communis L.)
Sinameki (Cassia Angustifolia)
Kereviz Tohumu (Fructus Apii)
Tere Tohumu (Lepidium Sativum)
Kore Ginsengi (Panax Ginseng)
Kişniş (Kisnerum)
Ud-i Hindi (Aquilaria Agallocha)
Tarçın (Cinnamomum Verum)
Kimyon (Cuminum Cyminum)
Çakşırotu Kökü (Ferula Communis)
Bal
Arı Sütü
Polen
Antep Fıstığı (Pistacia Vera)
Keçiboynuzu (Ceratonia Siliqua)
Havlıcan (Alpinia Officinarum)
Keten Tohumu (Linum Usitatissimum)
Badem (Prunus Dulcis)
Hardal Tohumu (Brassica Nigra)
Damla Sakızı (Pistacia Lentiscus)
Üzüm Çekirdeği (Rose Hips)
Çingülü (Hibiscus)
Yeşil Çay (Camellia Sinensis)
Mate Yaprağı (Ilex Paraguariensis)
Stevia (Stevia Rebaudiana)
Pelinotu (Artemisia Absinthium)
Salep (Orchis Mascula)
Alıç (Crataegus Sp.)
Yakı Otu (Herba Moxibustion)
Tıbbi Nane (Mentha Piperita)
Gül (Rosa)
Mersin (Myritus Communis)